GODE VANER STARTER TIDLIG

FYSISK AKTIVITET OG KOSTHOLD

GODE VANER STARTER TIDLIG i Melakollen barnehage

Med et godt, sunt og variert kosthold, fysisk aktivitet og gode turopplevelser har vi i Melakollen barnehage satt et bevist fokus på at GODE VANER STARTER TIDLIG. Der gleden over delta og mestringsfølelse er hovedmålet. Turen er målet, og da har vi fokus på å gjøre hele turopplevelsen god, vi tar pauser, motiverere hverandre og undersøker ting vi finner på vår vei.

På tur har vi niste i sekken, eller kokeutsyr til å lage maten ute. Og etter et godt og næringsrikt måltid er vi klare for å utforske og prøve ut. Fra "Oppvekstprovgrammet" i Nord - Trøndelag fylkeskommune har vi har fått en stor tursekk med mye utstyr i, dette prøver vi ut på turene. Her er det kniver, sag, forstørrelsesglass,tau, presenning mm.

.